STATERA REGO

SKABER BALANCE I DIT ARBEJDSLIV

Find Balance, Ro og Optimal Performance – Opdag Dit Potentiale hos Statera Rego

Opnå Dit Fulde Potentiale – En Personlig Erfaring

Du kan så meget mere end du tror – Jeg taler af erfaring. Min passion er at støtte dig til at finde ind til dig selv, præstere på topniveau og samtidig være i ro og balance, med dig selv og verden omkring dig.

Skab Balance og Harmoni gennem Energiarbejde

Alt er energi (Kvantefysik). Min passion er at arbejde med dine energier, for derigennem at løsne dine udfordringer, smerter, bekymringer og hvad der ellers udfordrer dig. Jeg har fokus på dig og guider dig til det liv du ønsker.

Healing som Redskab til Indre Ro og Balance

Healing er et redskab som bygger dig op og giver dig ro og balance. Imens du slapper helt af, gør arbejdet for dig. Efterfølgende skal du gøre en overskuelig indsats. Jeg mærker dine energier, rydder op i dem og guider dig til hvor du helt konkret bør have fokus den næste tid for at komme i balance og tættere på dig selv.

Guidet Vej til Selvudvikling og Energibalancering

De følelser du i længere tid overhører, lagrer sig i kroppen som spændinger. Det forhindrer din energi i at flyde frit. Din tilstand betyder alt for dig når du skal præstere på højt niveau.

Ved du, at der er sammenhæng mellem ledere der performer i balance, og virksomhedens indtjening? Direktørens tilstand smitter af på resten af virksomheden, som en dråbe der laver ringe i vandet. Du vil helt naturligt smitte alle omkring dig med din energi – også i din virksomhed.

Du er så meget mere end dit job! Du er helt unik og fortjener at leve det eksklusive liv i balance som du drømmer om, og samtidig præstere dit absolut bedste med indre og ydre ro. Alle tanker og følelser er okay! Hvis støjen i tankerne fjernes, betyder det, at der er mere overskud til performance og samtidig et liv i balance.

Du performer garanteret vildt godt allerede. Men ved du, at high performance kræver balance imellem kroppen og tankerne? Tankerne skaber følelserne, og derefter skabes handlingen. Der kan ofte være støj i tankerne som gør det vanskeligt at tænke klart, koncentrere sig om jobbet og privatlivet, og samtidig stå stærkt i sig selv… og det skaber ubalancer og dermed uklar performance.

Slip kontrollen og lad mig være der for dig og guide dig tættere på dig selv, i balance, ro og langt bedre performance.

BOOK INTRODUKTIONSMØDE

Vores forløb er specialtilpasset den enkelte leder. Indtast dine oplysninger og lad os tage en uforpligtende snak om hvad Statera Rego kan gøre for dig.